2009. október 29., csütörtök




Bika:
Amilyen lassan fogad bizalmába a Bika típus, legalább olyan nehéz elveszíteni a kegyeit. Sajnos ezzel sokan vissza is élnek. Bár türelme kifogyhatatlan, ha sokáig dühítik, elborul az agya, és olyanná válik, mint Toldi Miklós, aki elhajította a malomkövet haragjában.
Humora, természetes életvidámsága kellemes emberré teszi.
Gyakran hosszabb idő telik el, mire rájön, hogy megsértették. A sértést vagy számára kellemetlen eseményt nem felejti el egyhamar. Sőt kifejezetten ragaszkodik emlékeihez, annyira, hogy képtelen túltenni magát egy-egy eseményen, ha az erősen hatott rá érzelmileg.
Azt írják az asztrológiai könyvekben, hogy anyagias. Lényeges számára a pénz előteremtése, de nem Harpagon. Szeret jól élni, szép ruhákat, kedves csecse-becséket vásárolni tárcájában. Persze erre mondhatjuk, hogy azt egy ember sem szereti, ha nincs pénz a pénztárcájában, de a Bika jelű embert kifejezetten neurotizálja, ha nincs nála állandóan egy bizonyos összeg, mely fölött rendelkezhet.
A Bika jelű ember legnagyobb problémája, hogy amihez egyszer hozzájutott, attól nem, vagy csak kínok kínjával válik meg. Ez a túlzott ragaszkodás, birtokféltés sokszor a szó szoros értelmében beteggé teszi. A Bika számára maga az elmúlás is fő bűnnek számít.
Sőt kifejezetten ragaszkodik emlékeihez, annyira, hogy képtelen túltenni magát egy-egy eseményen, ha az erősen hatott rá érzelmileg.


A Bika, mint partner:
Korán érő, hamar szerelembe eső a Bika gyermek. A hűséget komolyan veszi magától is és másoktól is. A partnerétől maximális őszinteséget vár. A szexuális élet kiemelkedően fontos számára, de csak akkor, ha érzelmi alapon történik. Nem szereti a változatosságot, de kedveli a heves érzelmeket. A kis kedvességek, apró ajándékok meghatják. Különösen zavarba tud jönni, ha valaki kirukkol és nagyobb értékű ajándékot vesz neki, főleg akkor ha az ő pénztárcája ezt nem teszi lehetővé. Viszont arra képtelen, hogy valaminek az értékét ne vegye figyelembe, sőt az előbbi gondolatnak az ellenkezője is igaz lehet akkor, ha a partner elkényeztette és túl olcsó ajándékot vesz neki. Nagyon nehezen válik, de ha mégis, úgy a partner számíthat arra, hogy nem lesz könnyű az anyagi javakon osztozkodni vele.

Hát eddig is tudtam,hogy nem vagyok egy könnyű eset, de hát ez a szép az életben nem?:::DDDDD
Kihívás!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése