2009. október 21., szerda




Lányoknak!Kitartás!!!
Küldetésedet TE szabod ki saját magadnak.
Életed pedig az lesz, amivé teszed.
A vonzás törvényében az a jó, hogy bármikor úgy dönthetsz, hogy elkezdesz „helyesen gondolkodni”, és a harmónia és a boldogság pozitív érzéseire hangolódni.Biztos lehetsz benne, hogy a vonzás törvénye válaszol belső változásaidra.
Neked magaddal van dolgod. Önmagad feltöltése nélkül nincs mit adnod másoknak.Szeresd és tiszteld magadat.
Ha így teszel, olyan embereket vonzol magadhoz, akik ugyanígy viszonyulnak hozzád.
Vajon úgy bánsz-e saját magaddal, ahogy azt más emberektől elvárod? Hajszoljuk a felszíni értékeket, úgy hisszük, hogy általa megvásárolhatjuk szívünk boldogságát, pedig a dolog épp fordítva működik. Előbb a belső örömöt és harmóniát kell megteremtenünk és akkor a külső javak maguktól ránk találnak.
A titok:
Tégy úgy, mintha már megkaptad volna amire vágysz!Gondold végig, mit szeretnél. Bizonyosodj meg róla, hogy cselekedeteid, érzéseid összhangban vannak vágyaiddal.Örülj úgy, mintha már megkaptad volna, amire áhítozol. Ha pénzre vágysz, uralják az elmédet a bőség gondolatai. Úgy lehetetlen meggazdagodni, hogy folyton a pénz hiányára gondolsz.Több pénzre vágysz? Adakozz! Ha bőkezű vagy, azzal a „nekem rengeteg van” üzenetét közvetíted.Gondolkodj úgy, mintha a vágyott összeg már a birtokodban lenne. Érezd az örömét. Légy hálás minden nap! Bármilyen is az életed, mindenképp találsz benne olyan dolgokat, amiért hálás lehetsz. Készíts egy listát ezekről!
A hála érzése jobban ráhangolja elmédet az univerzum teremtőerejére.
A hála tökéletes módja annak, hogy még több jót vonzz be az életedbe.

KÉRJ! Tisztázd le pontosan, mi azt amit szeretnél.
HIGGY! A hit annyit tesz, hogy úgy cselekedni, beszélni és gondolkodni, mintha már megkaptad volna amit kértél.
FOGADD! A befogadás azt jelenti, hogy ÉREZD azt a frekvenciát, ami a megvalósulás örömével jár és a vonzás törvénye elrendezi az eseményeket.Érző univerzumban élünk. Éppen ezért nem elég, ha intellektusunkkal hiszünk vágyaink megvalósulásában! ÉREZNÜNK is kell őket!
És ami számomra a legfontosabb: ha mindezt megteremtetted magadnak, akkor vedd is észre a lehetőségeket és eszközöket miket alkalmaznod kell ahhoz, hogy minden amit akartál valóra válljon, mert minden teljesen hiábavaló volt, ha nem veszed észre azokat miket az univerzum tálcán kínál neked!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése